MITÄ PIDÄMME

Fanien oikeudet ja valinnat ovat etusijalla kaikessa toiminnassamme. Nämä ovat 10 sitoumusta, jotka ohjaavat tietosuojaohjelmaamme maailmanlaajuisesti.

TIETOSUOJASITOUMUKSET

Läpinäkyvyys ja avoimuus

Olitpa ostamassa lippua, selaamassa sovelluksiamme tai saanut tapahtumissamme ainutlaatuisen kokemuksen, pyrimme olemaan avoimia siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi.

Reilua ja laillista

Noudatamme kaikkia soveltuvia tietosuojalakeja ja kuuntelemme odotuksiasi tietojesi käsittelyn suhteen.

Valinta

Tietojenkäsittelymme on suunniteltu tarjoamaan faneille paras kokemus. Koska tämä käsittely on valinnaista, annamme sinun hallita asetuksiasi.

Käyttö ja valvonta

Tarjoamme faneille helppokäyttöisiä tapoja hallita tietojaan.

TIETOSUOJASITOUMUKSET

Turvallisuus ja luottamuksellisuus

Fanien tietojen turvallisuus on meille etusijalla. Ryhdymme kaikkiin tarvittaviin turvatoimiin meille jaettujen ja tallennettujen henkilötietojen suojaamiseksi.

Kolmannet osapuolet ja kumppanit

Teemme yhteistyötä kumppaneidemme kanssa järjestääksemme upeita live-tapahtumia ja tarjotaksemme lisäpalveluita, joista uskomme sinun nauttivan. Pyydämme heitä aina noudattamaan samoja tietosuojastandardeja.

Suunnitelmallinen tietosuoja

Sisällytämme tietosuojan tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisvaiheeseen varmistaaksemme, että kunnioitamme aina henkilötietojasi.

TIETOSUOJASITOUMUKSET

Tallentaminen ja säilytys

Säilytämme ja käytämme tietojasi vain niin kauan kuin tarvitsemme, aina lakisääteisten velvoitteidemme noudattamisesta sen varmistamiseen, että tiedät, milloin suosikkiartistisi on kiertueella.

Maailmanlaajuinen sitoutuminen

Kansainvälisenä yrityksenä valvontakehyksemme on rakennettu maailmanlaajuisten tietosuojalakien mukaisesti riippumatta siitä, missä sinä olet.

Vastuullisuus

Maailmanlaajuisessa tietosuojatoimistossamme työskentelee ryhmä intohimoisia tietosuoja- ammattilaisia, jotka yhdessä liiketoiminnan kanssa täyttävät sitoumuksemme ja pitävät kannattajiemme tiedot ja heidän oikeutensa toimintamme keskiössä.

TIETOSUOJASITOUMUKSET